Selskaber

Reception


Hold din reception hos Bolettes Gæstebud

Når man skal afholde reception er det ofte rarest ikke selv at stå for maden, men i stedet være en del af arrangementet og ikke få sved på panden over det praktiske. Hos Bolettes Gæstebud har vi fine selskabslokaler, der er yderst velegnede til receptioner af forskellige arter. Indendørs har vi plads til op til 48 personer, og udendørs kan vi rumme 70 personer. Når du afholder din reception hos os, står vi for bordopdækning, servering og afrydning, så du kan slappe af og nyde arrangementet uden stress.

Vi står for mad efter dine ønsker

Uanset om der skal siges ’på gensyn’ til en kær kollega, afholdes jubilæum eller noget helt tredje, står Bolettes Gæstebud for lækker og velsmagende mad, der passer til receptionens type. Når man afholder reception er maden ofte let og nem at indtage stående, men uanset hvordan du ønsker, at din reception skal foregå, finder vi den helt rette løsning. På selskabsmenukortet ser du vores forslag til mad til receptioner, som eksempelvis kan bestå af sandwiches, tapas eller lignende.

Kontakt os for at høre nærmere

Hos Bolettes Gæstebud sætter vi en ære i at danne hyggelige rammer om din reception samt servere velsmagende og hjemmelavet mad, så du og dine gæster får en god dag. Når du vælger os til at afholde din reception, er det altid dine ønsker, der er i højsædet, og sammen sammensætter vi en unik menu, der passer til arrangementet. Ring til os på 49 19 45 00 eller send en mail til  a.haarby@post.tele.dk, og lad os hør nærmere om dine ønsker, hvorefter vi sammen finder den bedste løsning.

Mad til mange_2023.pdf