Se mere her om

Selskaber


Nyd din fest i et af vores selskabslokaler, mens vi tager opvasken

Når man skal holde stor fest med mad, dessert og vin, er det umuligt at være alle steder på en gang. For at kunne få mest ud af dit arrangement, uanset hvad der skal fejres, anbefaler Bolettes Gæstebud, at du læner dig tilbage og nyder festen og gæsterne, mens vi står for det praktiske. Vores selskabslokaler er indrettet i hjemlige og hyggelige omgivelser, og om sommeren kan vi rykke festen udendørs, hvor vi både har en udestue med plads til 70 mennesker og en havestue, der kan rumme 11.

Et arrangement med mad lige efter dine ønsker

Hos Bolettes Gæstebud har vi to festlokaler til både større og mindre selskaber, med plads til henholdsvis 48 og 24 personer, og kun fantasien sætter grænser for hvilke arrangementer, vi kan afholde. Når det kommer til maden, er vi også yderst fleksible, og du får altid stor indflydelse på, hvad der serveres. Vi tager desuden altid hensyn til allergener og intolerancer, såfremt vi bliver informeret om disse på forhånd. På selskabsmenukortet kan du se eksempler på forretter, hovedretter og desserter, der kan indgå i en trerettersmenu. Vi har også et stort udvalg af temamenuer der afspejler forskellige verdenshjørner og lækre buffeter til enhver smag. Vi kan ydermere tilbyde en lækker brunch med alt hvad hjertet begærer eller småanretninger til receptioner.

Vi finder den perfekte løsning til dig

 Lad vores hyggelige selskabslokaler danne rammerne om dit arrangement, og bestem selv sammensætningen af menuen eller buffeten. Priserne på vores menukort er selvfølgelig inklusiv lokaleleje, borddækning, servering og afrydning. Kontakt os i dag på 49 19 45 00 eller på mail a.haarby@post.tele.dk og lad os planlægge det perfekte arrangement.

Mad til mange_2023.pdf