Selskaber

Barnedåb/navnefest


Dåbsfest eller navnefest hos Bolettes Gæstebud

Hos Bolettes Gæstebud afholder vi med glæde dåbsfesten eller navnefesten for den lille ny. Når I vælger at holde dåbsfest eller navnefest hos os, sørger vi for alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om fejringen af den lille og nyde en dejlig dag i selskab med familie og venner. Lad de naturskønne omgivelser ved Humlebæk Havn og et af vores hyggelige selskabslokaler danne rammerne om jeres dåbsfest eller navnefest. Uanset om I ønsker et lille og intimt arrangement, eller et større arrangement med mange gæster, står vi med glæde for lokale og mad.

En unik dag med en unik menu

Bolettes Gæstebud har kvalitet og kundeservice i højsædet, og jeres ønsker og behov er det vigtigste for os. Derfor har I selvfølgelig stor indflydelse på, hvad der skal serveres på den store dag, og I sammensætter selv menu eller buffet efter jeres smag. Hos os er næsten alt muligt, og vi tager selvfølgelig altid hensyn til vegetarer/veganere og gæsters allergener og intolerancer, når blot vi informeres om dette på forhånd.  Se eksempler på selskabsmenuer og buffeter på vores selskabsmenukort.

Nyd en skøn dag, mens vi tager os af det praktiske

Uanset om I er til trerettersmenuer, temamenuer eller buffeter, finder vi den helt rette sammensætning til jeres dåbsfest eller navnefest. Kig forbi vores hyggelige restaurant i Humlebæk og se de skønne omgivelser og festlokaler, eller kontakt os på 49 19 45 00 a.haarby@post.tele.dk, hvor vi med glæde besvarer spørgsmål. Lad os danne rammerne om en unik dag med god mad, mens I fejrer jeres lille ny med venner og familie.  

Mad til mange_2023.pdf