Vi leverer mad til dit arrangement

Mad ud af huset


Udover at vi serverer frokost og aftensmad, står for diverse selskaber, arrangementer og kokkeskoler på vores restaurant i Humlebæk, står Bolettes Gæstebud desuden for mad ud af huset til diverse begivenheder. I stedet for selv at bruge flere timer i køkkenet op til et arrangement, leverer Bolettes Gæstebud med glæde lækre, frisklavede og unikke retter ud af huset. Vi står for frisklavet mad til dit arrangement, og alt du skal gøre er at hente det på et aftalt tidspunkt, der passer dig.

Du sammensætter selv menuen

Uanset om du skal holde bryllup, begravelse, jubilæum eller noget helt andet, finder vi sammen den rette menu til dit arrangement. På vores selskabsmenukort kan du se eksempler på forretter, hovedretter, desserter, temamenuer og buffeter, men vi sammensætter selvfølgelig altid maden efter dine ønsker og behov. Hos Bolettes Gæstebud går vi højt op i, at maden er velsmagende og af høj kvalitet, og vi bruger derfor altid sæsonens friske råvarer.

Vil du vide mere om mad ud af huset?

Ønsker du en unik og velsmagende madoplevelse til dit arrangement, står Bolettes Gæstebud klar til at sammensætte den helt rette menu efter dine ønsker. Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi med glæde deler ud af idéer og råd til menuer, uanset hvilken begivenhed, der er tale om. Du er velkommen til at sende os en mail til  a.haarby@post.tele.dk eller ringe på 49 19 45 00 for at høre nærmere om, hvad vi tilbyder af mad ud af huset.

Mad til mange_2023.pdf