Selskaber

Konfirmation


En særlig menu efter konfirmandens ønsker

Konfirmationsdagen er en helt særlig dag, som man altid vil kunne huske og mindes med glæde. Formelt set fejrer vi ved konfirmationen overgangen fra barn til voksen, men dagen er også til for at hygge sig med venner og familie. Når vi fejrer særlige begivenheder, såsom konfirmationen, skal maden også være særlig og selvfølgelig afspejle den unge konfirmands yndlingsmad. Hos Bolettes Gæstebud, får konfirmanden stor indflydelse på sammensætningen af menuen, og sammen kan I i familien beslutte, om I ønsker buffet, temamenu eller en formel 3-retters menu. I kan se eksempler på menuer og buffeter på vores selskabsmenukort.

Lad os om det praktiske

Konfirmationsdagen er en stor dag for den unge, men måske mindst lige så stor for mor og far. Derfor anbefaler Bolettes Gæstebud, at I overlader alt det praktiske til os, så I kan nyde dagen og gæsterne uden at stresse rundt i køkkenet. Når I vælger at fejre konfirmation hos os, er prisen nemlig inklusiv borddækning med pynt efter jeres ønsker, servering og afrydning. Således kan I nyde alle aspekter af dagen og tage hjem med god samvittighed uden at tænke på opvask, når festlighederne er slut.

Vil du vide mere om vores menu og selskabslokaler

Bolettes Gæstebud er beliggende i smukke omgivelser tæt på vand og natur. Vores indendørs selskabslokaler kan rumme op til 48 mennesker, mens vores udestue kan rumme 70. Kom forbi vores restaurant i Humlebæk eller kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde jer, når jeres søn eller datter skal konfirmeres/ nonfirmeres. Ring til os på 49 19 45 00 eller send en mail til  a.haarby@post.tele.dk.

Mad til mange_2023.pdf