Selskaber

Bryllup


Vi danner rammerne om jeres drømmebryllup

Jeres bryllup er en dag, som I vil huske for evigt, og det er derfor vigtigt at finde de helt rette omgivelser til jeres store dag. Bolettes Gæstebud ligger i Humlebæk i Nordsjælland i naturskønne omgivelser tæt på vandet, og vores lokaler er hjemlige og hyggelige. Når I vælger at holde jeres bryllup hos Bolettes Gæstebud, sørger vi for den rette romantiske stemning og fin bordopdækning med pynt efter jeres ønsker. Holdes brylluppet i sommerhalvåret, er der mulighed for at holde festlighederne på vores udendørsarealer omgivet af friske blomster og grønne træer, hvor vi har plads til 70 personer.

Sammen sammensætter vi en unik bryllupsmiddag

Bryllupsmiddagen er en stor del af hele brylluppet, og derfor skal maden selvfølgelig være perfekt ned til mindste detalje og afspejle det nygifte brudepar. Hos Bolettes Gæstebud er næsten alt muligt, og I som brudepar bestemmer selvfølgelig, hvad der skal serveres. Vi kan både tilbyde en 3-retters menu, som I sammensætter, en temamenu med mad fra forskellige verdenshjørner eller forskellige typer buffeter, der afspejler jeres smag. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi benytter os altid af sæsonens lækre råvarer, så I, uanset hvilken type menu I vælger, får en velsmagende og unik middag, I sjældent vil glemme.

Vi tager oprydningen, mens du fester med dine gæster

Når I holder bryllup hos Bolettes Gæstebud, kan I roligt læne jer tilbage og nyde jeres store dag fuldt ud, uden at tænke på mad, opvask og oprydning. Vi står nemlig for alle aspekter, der omhandler middagen, lige fra borddækningen til oprydningen. Hvis I vil have en uforglemmelig middag og fest i smukke omgivelser, er I velkomne til at kontakte os på telefon 49 19 45 00 eller mail  a.haarby@post.tele.dk, så vi kan påbegynde planlægningen af jeres bryllupsmiddag.

Mad til mange_2023.pdf