Kokkeskole

Hvis man drømmer om en frokost eller middag hvor I selv vil være med til at sætte præg på menuen, så skal I komme til Bolettes Gæstebud her i Humlebæk. Her står kokken Bolette nemlig klar med en koncept, hvor gæsterne selv er med til at kreere en utraditionelle fem-retters menu.

Det tager tre til fire timer at kreere den fem-retters menu, som vil bestå af god, frisk fisk og skaldyr, der skal ordnes fra bunden. En grønsagsret kan være risotto med svampe. Herefter fx svinekæber med grønkål. Eller andeconfit. Osteretten kunne være en suffle, ostetærte eller profitterolles med ost. Og endelig en dessert med kage og hvor I desuden skal lære at betjene køkkenets ismaskine.

I kan enten komme om formiddagen og lave frokost eller om aftenen. Og frokostarrangementet kan sagtens kører igennem hele aftenen. Men det vil være en god ide at bestille i god tid, for der er også almindelige fokoster. Bolette er i øvrigt er meget åben og fleksibel over for jeres egne ønsker til sammensætning af menuen.

Der er plads til ca 20 personer og I vil så blive delt i hold. Vi kan have otte mand i køkkenet ad gangen og kører i treholdsrotation, hvor der veksles mellem madlavning, vinsmagning og borddækning,”

Ring til Bolette og hør hvordan det kan arrangeres.

Et kokkeskole arrangement kan sagtens kombineres med et besøg på
Louisiana Museum for Moderne Kunst eller andre udflugter.